Προγράμματα διατροφής, σωματομετρήσεις, λιπομέτρηση, μεταβολισμός

Προγράμματα διατροφής, σωματομετρήσεις, λιπομέτρηση, μεταβολισμός

Παρακάτω αναλύονται οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στα πλαίσια μίας συνεδρίας  καθώς και αναλυτικά τα προγράμματα-διατροφής τα οποία απευθύνονται τόσο σε υγιεί άτομα όσο και σε άτομα με προβλήματα υγείας.


Προσδιορισμός λιπώδης, άλιπης μάζας καθώς και της περιεκτικότητας νερού στο ανθρώπινο σώμα, με τη χρήση μηχανήματος βιοηλεκτρικής εμπέδησης. 

Η ανάλυση σύστασης σώματος πραγματοποιείται την πρώτη φορά που θα μας επισκεφθείτε στο διαιτολογικό μας γραφείο και  επαναλαμβάνεται μία φορά το μήνα ΔΩΡΕΑΝ.

 

  • Εκτίμηση ενεργειακών απαιτήσεων (βασικός  μεταβολισμός και συνολικές ανάγκες σε θερμίδες)  με τη χρήση ειδικού μηχανήματος. 

  • Εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη μέτρηση σωματικού βάρους και άλλες σωματομετρήσεις  (περιφέρεια μέσης, ισχύων, βραχίονα)  για την καλύτερη εκτίμηση της  προόδου του πελάτη.
  • Διατροφική εκπαίδευση του πελάτη


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ:

Παχυσαρκία ενηλίκων και παιδική παχυσαρκία

Αύξηση σωματικού βάρους (ισχύει για τα άτομα που έχουν χαμηλό δείκτη μάζας σώματος)

Διατήρηση σωματικού βάρους το οποίο έχει επιτευχθεί μετά από πρόγραμμα απώλειας ή αύξησης  σωματικού βάρους

Παθολογικές καταστάσεις όπως: διαβήτης, υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, γαστρεντερολογικά  νοσήματα, νοσήματα των νεφρών, οστεοπόρωση,  παθήσεις θυρεοειδούς κλπ.  

Διαταραχές λήψης τροφής (ανορεξία, βουλιμία)

Εγκυμοσύνη, θηλασμό

Εμμηνόπαυση

Αθλητική διατροφή


Όλα τα προγράμματα διατροφής  είναι εξατομικευμένα,  λαμβάνουν υπόψη διάφορους παράγοντες όπως ηλικία, φύλο, ύψος, βάρος, διατροφικές προτιμήσεις,  φυσική δραστηριότητα, ωράριο εργασίας, κοινωνική δραστηριότητα και φυσικά την κατάσταση υγείας του ατόμου.


Τα άτομα που επιθυμούν την αποστολή προγράμματος διατροφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή fax ή ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο Διατροφή on line για να ενημερωθείτε σχετικά.