• e-mail
  • Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-20:00 & Σάββατο 11:00-17:00

Σχόλια πελατών

Σχόλια πελατών 

Εδώ θα βρείτε ορισμένα σχόλια ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν, δουλέψαμε μαζί και είχαμε όμορφα αποτελέσματα. Βέβαια η διαδικασία αυτή δεν είναι δική μου επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, εμπιστοσύνης και συνέπειας.  Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν ακόμη. Επίσης σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να γράψετε για μένα!

E. Tolmacheva – Άνω Γλυφάδα

Την Κρήνη ξέρω λίγο πολύ οχτώ χρόνια, είναι πολύ θετικός άνθρωπος με καλή ψυχή και μία μεγάλη αγκαλιά προς τον συνάνθρωπο. Την γνώρισα ως καθηγήτρια μου με μεγάλη υπομονή και επιμονή στο να μεταφέρει όλη την γνώση της προς στους μαθητές της. Επισης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και σ΄ένα  προσωπικό μου θέμα. Ακόμη με έχει βοηθήσει και με βοηθάει  στη διατροφή μου. Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτήν.

Anna M – Λονδίνο

Η διαιτολόγος Κρήνη Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική επαγγελματίας κ υπέροχος άνθρωπος. Κατάφερα να χάσω τα κιλά μου χωρίς να νιώθω ότι στερούμαι κάτι και χωρίς άγχος. Το διαιτολόγιο μου ήταν βασισμένο σε τροφές που μου αρέσουν κ που τρώμε όλοι στην οικογένεια ώστε να μπορώ εύκολα να το εντάξω στην καθημερινότητα μου κ να το ακολουθώ χωρίς να πρέπει να περνάω ώρες στην κουζίνα κ να μαγειρεύω ξεχωριστά γεύματα για μένα.

Τίνα Π – Πειραιάς

Η Κρήνη Κωνσταντίνου είναι πολύ καλή διατροφολόγος που νιώθεις αμέσως ότι μπορείς να εμπιστευτείς, η οποία με το χαμόγελό της και τη θετική της διάθεση σε εμπνέει και σε παρακινεί και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Εκτιμώ ιδιαίτερα ότι θα σου εξηγήσει και θα σου αιτιολογήσει τα πάντα και ότι ακούει τις ανάγκες σου και προσαρμόζεται χωρίς να κάνει οποιαδήποτε έκπτωση για την προάσπιση της υγείας σου. Με την Κρήνη έμαθα να τρώω σωστά και χωρίς ενοχές.

Έμη Κ. – Βούλα

Η διαιτολόγος Κρήνη Κωνσταντίνου είναι σωστή επαγγελματίας και άνθρωπος, ήταν πάντα κοντά μου σε ότι και αν χρειάστηκα οποιαδήποτε στιγμή για να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.    Πάντα ευγενική και χαμογελαστή!

Καλλιόπη Γ – Βουλιαγμένη 

Είσαι ένα αξιαγάπητο άτομο και πολύ καλή στην δουλειά σου. Αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους γι αυτό και έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Η μέθοδος που ακολουθείς προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες του κάθε ατόμου και το βοηθάς με κάθε τρόπο. ‘Έχεις πάντα αποτελέσματα. Προσωπικά με βοήθησες σωματικά και ψυχικά γιατί έχεις και αυτή την ικανότητα η οποία βοηθά στο τελικό αποτέλεσμα. Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι γερή ευτυχισμένη και να δίνεις χαρά στους άλλους μέσω της επιστήμης σου.

Μαρία Β. – Γλυφάδα

Έχω πάει σε πολλούς διαιτολόγους χωρίς να έχω κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα όμως η Κρήνη κατάφερε να πετύχει αυτό που προσπαθούσα χρόνια τώρα, να μάθω να τρέφομαι σωστά αδυνατιζοντας, χωρίς στερήσεις και κούραση. Είναι πάντα δίπλα μου παρέχοντας μου όλη την ψυχολογική στήριξη που χρειάζομαι!  Σε ευχαριστώ πολύ!

Τζίνα Χ. – Βάρκιζα

H διαιτολόγος – διατροφολόγος Κρήνη Κωνσταντίνου ,πρωτίστως έχει μια έμφυτη ευγένεια και ηρεμία . Είναι αποτελεσματική ,σοβαρή επαγγελματίας με άριστη γνώση του αντικειμένου ,που συνεχώς εμπλουτίζει μέσα από σύγχρονες τεχνικές και θεωρίες.    Αφιερώνει πολύ χρόνο συζητώντας έτσι ώστε να προσαρμόζει το διαιτολόγιο που τώρα αποκτά πλέον ”προσωπικότητα ” , στις ανάγκες του καθενός και παρακολουθεί με αληθινό ενδιαφέρον την όλη πορεία .   Με σεβασμό και υπομονή στο σύνθετο πρόβλημα  ,αισθητικής και υγείας,που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος  επιδιώκει να κατανοήσει  τη σημασία της σωστής διατροφής και μέσα από αυτήν , την βελτίωση της διάθεσης .  Το τελευταίο νομίζω ότι είναι και το σημαντικότερο ,χωρίς τα υπόλοιπα να είναι επουσιώδη.

Η πολύ θετική πρώτη εντύπωση που δημιούργησα ,επαληθεύτηκε στη συνέχεια !    Εύχομαι με όλα της τα προτερήματα και γνώσεις να μας κάνει ”αδυνατότερους  ”και δυνατότερους !!!

Βάσια Β. – Βούλα

Η Κρήνη είναι κλινική διαιτολόγος την γνώρισα πριν από κάποια χρόνια κι από τότε δεν ξαναπαχυνα…Ξέρει πολυ καλα διατροφολογια, διαιτολογία, υγιεινή  κ.λ.π αγαπάει τα εναλλακτικά κ την ομοιοπαθητική. Την εκτιμώ πολύ και της εύχομαι πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες Το αξίζει!!!!

Αντωνία Μ.  – Αρτέμιδα 

Η Κρήνη Κωνσταντίνου κάνει καταπληκτική δουλειά, είναι φοβερή σαν διαιτολόγος και διατροφολόγος! Ήμουνα πολύ ευχαριστημένη, με βοήθησε πολύ και στην εγκυμοσύνη μου! Και πάλι πολλά συγχαρητήρια! Μπράβο!

Αναστασία Π. – Πειραιάς

Η απώλεια βάρους είναι μία διαδικασία δύσκολη τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Απαιτεί πειθαρχία και αφοσίωση στο στόχο αλλά και εξατομικευμένη προσέγγιση . Και κάπου εδώ έρχεται η διαιτολόγος Κρήνη με τις άρτιες επιστημονικές της γνώσεις αλλά και το πάθος για τη δουλειά της να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία πιο ανάλαφρη. Προσαρμόζει το διαιτολόγιο στις ανάγκες του πελάτη και είναι εκεί για να συζητήσει την όποια ανησυχία με τρόπο ουσιαστικό και όχι διεκπεραιωτικό. Πάντα ενθαρρυντική και υποστηρικτική. Κρήνη σε ευχαριστώ πολύ!!

Έφη Σ.  – Βάρκιζα

Έχω συνεργαστεί με την διαιτολόγο-διατροφολόγο κ. Κρήνη Κωνσταντίνου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Την επισκέφτηκα στο 2ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Με βοήθησε να τρώω υγιεινά με ποικιλία τροφών που έχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και πρωτεΐνες που χρειάζεται μια έγκυος χωρίς στερήσεις κι έτσι δεν μου έλειψε τίποτα. Επίσης συνεργαστήκαμε κατά τη διάρκεια του θηλασμού και λίγο αργότερα για να χάσω τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης. Κι εκεί πάλι με βοήθησε με τις πολύτιμες συμβουλές και τις σωστές γνώσεις της. Το αποτέλεσμα και πάλι εξαιρετικό. Πάντα χαμογελαστή, ευγενική, ηρέμησε, υπομονετική έτοιμη να σε ακούσει και να σε συμβουλέψει. Την Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Βίκυ Χ.  – Βάρκιζα

Εξαιρετική διατροφολόγος . Εύκολο πρόγραμμα να το ακολουθήσεις  με αποτελέσματα! Προτείνει προγράμματα διατροφής που μπορούν να ενταχθούν εύκολα στην καθημερινότητά και μετά την απώλεια κιλών. Λαμβάνει υπόψη τις διατροφικές “αδυναμίες” μας προκειμένου να μην στερηθούμε τίποτα.
Εξαιρετικός άνθρωπος!

Ξένια  Λ.  – Χαλάνδρι

Καταπληκτική στη δουλειά της!! Απλή, προσιτή, ευχάριστη και πάνω απ όλα αποτελεσματική! Σου μαθαίνει πως η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής κ μέσα από αυτό μαθαίνεις πως λειτουργεί το σώμα σου. Εχασα 6 κιλά χωρίς να στερηθώ κ να πεινάσω. Την ευχαριστώ για όλα!!

Ιωάννης  Δ. – Βούλα

“Καταπληκτική διαιτολόγος επιστήμων με θεαματικά αποτελέσματα στους κλινικά ευτραφείς…”

Μαριάννα Φ. – Βούλα

Η αλήθεια είναι ότι είχα πάει σε πολλούς διαιτολόγους πριν επισκεφθώ την Κρήνη Κωνσταντίνου. Μπορώ λοιπόν να συγκρίνω και να πω με σιγουριά ότι αυτό που κάνει την διαιτολόγο αυτή να ξεχωρίζει και που με βοήθησε να καταφέρω μια σημαντική απώλεια βάρους είναι η ανθρώπινη της προσέγγιση, ο τρόπος που στάθηκε δίπλα μου, σύμμαχος στην προσπάθειά μου, με κατανόηση, με παρακίνηση, χωρίς κριτική. Επίσης, το γεγονός ότι προσαρμόζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανάλογα με τις προτιμήσεις μου, αυτό ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό αλλά ήταν και ένα επιπλέον κίνητρο για την πιστή εφαρμογή του και άρα την καλύτερη απώλεια βάρους.

Δάφνη Μαρία Β.- Αθήνα, κέντρο

Κρήνη μου, είσαι άψογη. Καταπληκτική (σωστή και με ταλέντο) στη δουλειά σου, καταπληκτική (έγινες φίλη μου!) σαν άνθρωπος, και με καταπληκτική (ποικίλη και πληρέστατη) ιστοσελίδα! Πολλά συγχαρητήρια, σου εύχομαι πάντα προόδους και επιτυχίες, και να είσαι πάντα καλά να μας βοηθάς να γινόμαστε σιλουέτες με το ηθικό ψηλά!

Τιτίκα Α. – Βούλα

Ειχα ακούσει τα καλύτερα για την Κρηνη, αναζητώντας διατροφολόγο/ διαιτολόγο για τον γυιο μου. Συνάντησα μια άρτια επαγγελματία που με έξυπνο οργανωμένο πρόγραμμα κατάφερε το αποτελεσμα που ήταν και ο στόχος. Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην ευγενική,πρόσχαρη προσωπικότητα της και στην άνεση της να επικοινωνεί φιλικά και ανθρώπινα με τους πελάτες της, που το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό . Σε ευχαριστούμε Κρήνη …… Τιτικα Αγγελιδάκη

Αλέξανδρος Σ.  – Βούλα

Κυρία Κρηνη .. την αγάπη μου ….. για την βοήθεια σας τόσο σε επίπεδο χασίματος κιλών, όσο και για την ψυχολογική σας υποστήριξη …… !!! (και το χαμογελο σας) Αλέξανδρος Σερεπίσος

Άγγελος Σ.  – Βούλα

Κυρία Κρήνη σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να χάσω τα περιττά κιλά μου …. χωρίς να με ταλαιπωρησετε !!!! χαχαχα!!!… Πάντα ένοιωθα τόσο άνετα μαζί σας που τελικά μου κάνατε το δύσκολο ….. εύκολο!!! Αγγελος Σερεπίσος

Αλεξάνδρα Ε.  – Βούλα

” Όταν έμεινα έγκυος σε δίδυμα, έπρεπε επειγόντως να προσέξω τη διατροφή μου ώστε να προσλαμβάνω τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και να μην πάρω περιττό βάρος. Η διαιτολόγος Κρήνη με βοήθησε απίστευτα στο να έχω ένα καθημερινό διαιτολόγιο πλούσιο και με εναλλαγές. Οτιδήποτε δεν μου άρεσε, καθότι και οι ορμόνες είχαν κέφια, το αλλάζαμε στη στιγμή.
Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω μόνο 11 κιλά στην εγκυμοσύνη και τα μωρά να γεννηθούν υγιέστατα. Φυσικά δεν μου έμεινε ούτε γραμμάριο από τα κιλά που πήρα ενώ με βοήθησε στη συνέχεια και με μια διατροφή για το θηλασμό.
Πέρα από την γνώσεις της σαν διατροφολόγος, η Κρήνη είναι και απίστευτος άνθρωπος με θετική ενέργεια, χαρακτηριστικά που βοηθούν τη σχέση ανάμεσα σε διατροφολόγο και τον ασθενή του.”