αυγά μαργαρίτδα
Αυγά μαργαρίτα
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Μερίδες: 1

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Ζεσταίνουμε το τηγάνι με το  ελαιόλαδο  σε δυνατή φωτιά.
  2. Κόβουμε τη ντομάτα σε φέτες ή απλώνουμε τις φέτες με το μαρούλι έτσι ώστε να φτιάξουμε μια μικρή φωλιά για τα αυγά.
  3. Καθώς τοποθετούμε τα αυγά, το ασπράδι τους αγκαλιάζει τα λαχανικά μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομματάκια.
  4. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκεπάζουμε το τηγάνι.
  5. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο και αφήνουμε να σιγοψηθούν με τον ατμό από τη ντομάτα ή από το μαρούλι για 4 με 5 λεπτά. Μόλις το ασπράδι από τα αυγά ψηθεί το φαγητό μας είναι έτοιμο.
  6. Στην ουσία παρασκευάζουμε τηγανητά αυγά με ελάχιστο λάδι.
  7. Συνοδεύουμε με μια φέτα ψωμί και έχουμε ένα μικρό πλήρες γεύμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Facebook Comments

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη Κωνσταντίνου, ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ παράλληλα διδάσκω στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Είμαι αριστούχος των ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Αισθητικής και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα τροφίμων.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;