Γαρίδες βραστές
Γαρίδες βραστές
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Μερίδες 4-5

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το έντερο που έχουν και τις βάζουμε σε νερό που κοχλάζει για 5 λεπτά. Αν τις βράσουμε πολύ οι γαρίδες σκληραίνουν για αυτό τις αφήνουμε 5- 6 λεπτά μόνο να βράσουν.
  2. Τις βγάζουμε, τις καθαρίζουμε και τις απλώνουμε σε πιατέλα.
  3. Ρίχνουμε το λεμόνι, το λάδι και ανακατεύουμε.
  4. Αλατοπιπερώνουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε λίγο να σταθούν στο ψυγείο με το λεμόνι και το λάδι.
  5. Όταν είναι να τις σερβίρουμε ανακατεύουμε τη μαγιονέζα και την κέτσαπ και απλώνουμε πάνω από τις γαρίδες.
  6. Διακοσμούμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Facebook Comments

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη Κωνσταντίνου, ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ παράλληλα διδάσκω στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Είμαι αριστούχος των ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Αισθητικής και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα τροφίμων.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;