Γαύρος στο φούρνο
Γαύρο στο φούρνο
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Μερίδες 4

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας τα κεφάλια (αφήστε τον ψαρά σας, να το  κάνει για εσάς)
  2. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και την ντομάτα σε ένα μπολ.
  3. Βάζουμε το  γαύρο σε ένα ταψί και αφού ρίξουμε το αλάτι, το πιπέρι και  το λάδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το μείγμα που έχουν φτιάξει στο μπολ και ανακατεύουμε.
  4. Ψήνουμε στους  200ο C για περίπου τρία τέταρτα της ώρας.
  5. Σερβίρετε με πατάτες ή ψωμί ολικής και μπόλικη σαλάτα ή χόρτα ή ψητά λαχανικά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Facebook Comments

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη Κωνσταντίνου, ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ παράλληλα διδάσκω στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Είμαι αριστούχος των ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Αισθητικής και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα τροφίμων.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;