γιαούρτι παγωτό
Γιαούρτι παγωτό
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σ’ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη (δοκιμάζουμε με ένα κουτάλι για να βεβαιωθούμε).
  2. Ρίχνουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή ή βάζουμε κατευθείαν στην κατάψυξη και το βγάζουμε κάθε 30 λεπτά με μία ώρα.
  3. Αυτό το κάνουμε για 4-5 φορές, ανακατεύοντας δυνατά για να αφρατέψει.
  4. Και το γιαούρτι παγωτό είναι είναι έτοιμο.
  5. Μπορείτε να το φάτε σκέτο ή να το συνοδεύσετε με φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Το σπιτικό παγωτό αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο γα εσάς όσο και για τα παιδιά σας!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Facebook Comments

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη Κωνσταντίνου, ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ παράλληλα διδάσκω στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Είμαι αριστούχος των ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Αισθητικής και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα τροφίμων.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;