γαλακτοκομικά και υπέρταση
Categories Διατροφικά άρθρα, Παθήσεις και διατροφή, Τρόφιμα

Η αντιυπερτασική δράση των γαλακτοκομικών

Γαλακτοκομικά και υπέρταση

Στοιχεία που προκύπτουν μέσα από διάφορες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων έχει ευεργετικές επιδράσεις  στην αρτηριακή πίεση. Διαβάστε περισσότερα Η αντιυπερτασική δράση των γαλακτοκομικών

αγελαδινό γάλα
Categories Διατροφικά άρθρα, Τρόφιμα

Τα οφέλη του αγελαδινού γάλατος

Αγελαδινό γάλα | οφέλη

Ένα ποτήρι αγελαδινό γάλα αποτελεί πηγή πολλών θρεπτικών συστατικών,  τα οποία δύσκολα μπορούν να βρεθούν σε κάποιο άλλο ρόφημα. Συνδυάζει λιπαρά,  υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, και  βιταμίνη D.  Επίσης περιέχει διάφορα μέταλλα, όπως ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, οργανικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά. Διαβάστε περισσότερα Τα οφέλη του αγελαδινού γάλατος

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;