Ριζότο με γαρίδες
Ριζότο με γαρίδες
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Μερίδες 4

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Βράζετε τις γαρίδες εφόσον τις πλύνετε καλά, χωρίς να τους έχετε αφαιρέσει το κέλυφος.
  2. Αφού βράσουν τις καθαρίζετε και κρατάτε το νερό μέσα στο οποίο έχουν βράσει για να το χρησιμοποιήσετε αργότερα.
  3. Σε μία άλλη κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο, αμέσως μετά το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  4. Αφού ψηλό πάρουν χρώμα, ρίχνετε το ρύζι και ανακατεύετε.
  5. Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε σιγά σιγά το νερό μέσα στο οποίο είχαν βράσει οι γαρίδες σας.
  6. Ρίχνετε αλάτι κ πιπέρι.
  7. Όταν είναι έτοιμο το ρύζι, ρίχνετε και τις βρασμένες γαρίδες και είναι έτοιμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Facebook Comments

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη Κωνσταντίνου, ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ παράλληλα διδάσκω στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Είμαι αριστούχος των ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Αισθητικής και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα τροφίμων.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;