Σαλάτα του σεφ
Σαλάτα του σεφ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μερίδες: 2

  • Μαρούλι   (όσο θέλετε)
  • 1 αγγουράκι μικρό κομμένο σε ροδέλες
  • Ντοματίνια
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά βραστά
  • 2 φέτες τυρί του τοστ ή 60γρ. τυρί light
  • 2 φέτες του τοστ γαλοπούλα βραστή ή  60γρ. βραστό κοτόπουλο
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • Aλάτι , πιπέρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Πλένουμε το μαρούλι και το κόβουμε με το χέρι.
  2. Πλένουμε και κόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά
  3. Ρίχνουμε τα λαχανικά σε ένα βαθύ μπολ.
  4. Κόβουμε τα αυγά, το  τυρί και τη γαλοπούλα ή το κοτόπουλο  και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ
  5. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τη μαγιονέζα και τα ρίχνουμε και αυτά  στη σαλάτα.
  6. Τέλος αλατοπιπερώνουμε.
  7. Συνοδεύουμε τη σαλάτα μας με λίγο παξιμάδι ή ψωμί ολικής ή φρυγανιές.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Facebook Comments

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη Κωνσταντίνου, ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ παράλληλα διδάσκω στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Είμαι αριστούχος των ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Αισθητικής και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα τροφίμων.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;