Σολομός με πορτοκάλι και λεμόνι

Σολομό με πορτοκάλι και λεμόνι
Σολομός με πορτοκάλι και λεμόνι
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Μερίδες: 2

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, το λάδι, τη μουστάρδα, το πιπέρι και το αλάτι.
  2. Περιχύνουμε με το πιο πάνω μείγμα τις φέτες  σολομού που έχουμε βάλει σε ένα πιάτο.
  3. Στη συνέχεια καλύπτουμε το πιάτο με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30′.
  4. Στη συνέχεια  ψήνουμε το σολομό στους 180 βαθμούς  για περίπου 30-40′ στον αέρα.
  5. Μπορείτε να σερβίρετε  με μπόλικη σαλάτα και με λίγο ψωμί ολικής ή ρύζι basmati ή καστανό ή πατάτες ψητές.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Facebook Comments

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη Κωνσταντίνου, ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ παράλληλα διδάσκω στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Είμαι αριστούχος των ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Αισθητικής και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα τροφίμων.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;