Γιαούρτι παγωτό
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:
- 700 γρ. γιαούρτι πλήρες
- 200-250 γρ. ζάχαρη καστανή
- 2-3 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη (δοκιμάζουμε με ένα κουτάλι για να βεβαιωθούμε).
- Ρίχνουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή ή το βάζουμε κατευθείαν στην κατάψυξη και το βγάζουμε κάθε 30 λεπτά με μία ώρα.
- Αυτό το κάνουμε για 4-5 φορές, ανακατεύοντας δυνατά για να αφρατέψει.
- Και το γιαούρτι παγωτό είναι είναι έτοιμο.
- Μπορείτε να το φάτε σκέτο ή να το συνοδεύσετε με φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Το σπιτικό παγωτό αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!