Κολοκυθάκια με παρμεζάνα
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
2 μερίδες
- 400γρ. κολοκυθάκια
- 2 ντομάτες μεγάλες
- 2 μέτρια κρεμμύδια
- 120γρ. τυρί του τοστ light
- 90γρ. παρμεζάνα light τριμμένη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Για τη σάλτσα σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τη ντομάτα σε κομματάκια.
- Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα κολοκυθάκια στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες και κάνουμε μία στρώση από αυτά σ ένα ταψί | ψεκάστε προηγουμένως το ταψί με λάδι ή αλείψτε με ένα πινέλο.
- Ακολούθως προσθέτουμε το ½ από τη σάλτσα και τα 120γρ. τυρί του τοστ, και συνεχίζουμε κάνοντας άλλη μία στρώση από κολοκυθάκια.
- Ρίχνουμε την υπόλοιπη σάλτσα και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με την τριμμένη παρμεζάνα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 στους 180 βαθμούς
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!