• e-mail
  • Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-20:00 & Σάββατο 11:00-17:00

Η προσέγγιση μας

diaitologikes ypiresies

Σωστή διατροφή | Διαιτολογική προσέγγιση

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η σημαντικότητα της  σωστής διατροφής για την υγεία και ευεξία του ανθρώπου είναι αδιαμφισβήτητη.  Εντούτοις ο σύγχρονος άνθρωπος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ότι μία ισορροπημένη – σωστή διατροφή και γενικότερα ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής δρα προληπτικά στις διάφορες νόσους που μαστίζουν τον άνθρωπο του 21ου αιώνα.

Βέβαια είναι πολύ σημαντικό η διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου που έχει πολλά να κάνει μέσα στη διάρκεια της ημέρας, να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες του και στον τρόπο ζωής του, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να την ακολουθήσει σ ένα μεγάλο ποσοστό και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι έχω επιλέξει τα διατροφικά προγράμματα που συντάσσω για εσάς, να είναι εντελώς εξατομικευμένα.  Επίσης σας παρέχω τόσο ψυχολογική – coaching  υποστήριξη όσο και διατροφική εκπαίδευση.  Έτσι έχουμε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για την επιτυχία και την επίτευξη του στόχου.

Οι 3 τομείς στους οποίους επικεντρωνόμαστε

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που επισκέπτονται κάποιον διαιτολόγο-διατροφολόγο εκτός από ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής αναζητούν και μία ψυχολογική υποστήριξη.  Επιθυμούν από το  διαιτολόγο που έχουν επιλέξει και εμπιστευτεί  να τους στηρίζει στις δύσκολες στιγμές της προσπάθειάς τους.

Χρειάζονται /χρειάζεστε ενθάρρυνση, καθώς να για να μπει κάποιος σε ένα πρόγραμμα διατροφής και να αλλάξει τη σχέση που έχει με το φαγητό δεν είναι μία απλή διαδικασία.  Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και υποστήριξη από τον ειδικό επιστήμονα – διαιτολόγο.

Ελάτε λοιπόν να δουλέψουμε μαζί και να πετύχουμε αυτήν την αλλαγή, είμαι σίγουρη ότι μπορείτε.

Η Διατροφική εκπαίδευση  αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες.

Οι διατροφικές συνήθειες όλων μας είναι  βαθιά καταγεγραμμένες μέσα μας,  έχουμε εκπαιδευτεί σ’  αυτές.

Σίγουρα συνήθειες χρόνων,  δεν είναι εφικτό να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορούν όμως να βελτιωθούν κατά πολύ και γιατί όχι να αλλάξουν ριζικά, στο χέρι σας είναι.

Η αλλαγή γίνεται με αργά και σταθερά βήματα, οι στόχοι θα πρέπει να είναι πάντα εφικτοί, έτσι  ώστε να μην υπάρχει απογοήτευση.

Μη θεωρείτε ότι εσείς δεν πρόκειται να τα καταφέρετε, επειδή απλά είχατε πολλές απογοητευτικές προσπάθειες στο παρελθόν,   δοκιμάστε ξανά!  Εάν κάποιος άλλος τα έχει καταφέρει γιατί όχι και εσείς.

Δώστε στον εαυτό σας, άλλη μία ευκαιρία, ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, βήμα – βήμα.

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.  Μοναδικός ως προς τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του, τον τρόπο ζωής του, τις προτιμήσεις του,  και τα θέματα υγείας που ενδεχομένως αντιμετωπίζει.  Γιατί λοιπόν το πρόγραμμα διατροφής του να μην είναι μοναδικό;  Για το λόγο αυτό η διαιτολόγος Κρήνη Κωνσταντίνου δημιουργεί διατροφικά προγράμματα στα μέτρα σας απόλυτα εξατομικευμένη διατροφή.

Τι προσέχουμε σε μία διατροφή!

Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα φυσιολογικά χαρακτηριστικά σας,  στον τρόπο ζωής  και τις διατροφικές σας προτιμήσεις καθώς και στα θέματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, φτιάχνουμε σε συνεργασία μαζί σας , ένα πρόγραμμα διατροφής  αποκλειστικά για εσάς

Τα προγράμματα διατροφής ακολουθούν τα πρότυπα της μεσογειακής διατροφήςκαι συμπεριλαμβάνουν όλες τις ομάδες τροφίμων.  Εκτός βέβαια και εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο απαιτεί την εξαίρεση κάποιων ομάδων τροφίμων όπως κοιλιοκάκηδυσανοχή στη λακτόζη κλπ)

Δεν είναι απαραίτητο να μαγειρεύετε ξεχωριστό φαγητό για εσάς.  Μπορεί το πρόγραμμά σας να προσαρμοστεί σ’ αυτό της οικογένειας σας ή το αντίθετο.