ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
Μερίδες: 8
- 1/4 λάχανο άσπρο
- 1/8 λάχανο κόκκινο
- 1 καρότο
- 1 πιπεριά κόκκινη μεγάλη
- 1 πιπεριά πράσινη κέρατο
- 1 σελινόριζα
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 40ml ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Πλένετε πολύ καλά τα λαχανικά και τα κόβετε σε πολύ μικρές λωρίδες
- Τρίβετε τα καρότα στον τρίφτη (στην χοντρή πλευρά).
- Κόβετε τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια, ψιλοκόβετε το σέλινο και το μαϊντανό
- Τα τοποθετείτε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτετε το λάδι και το λεμόνι.
- Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε προσεκτικά
- Συνοδεύστε τη με λίγο ψωμί ολικής ή παξιμάδι και λίγο τυρί ( φέτα, cottage cheese, κατίκι κλπ)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!