• e-mail
  • Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-20:00 & Σάββατο 11:00-17:00

Παϊδάκια ψητά (από κρέας εριφίου ΑΓΟΡΑΣ)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ

ΜΑΚΡΟΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Ενέργεια

Άμεσος υπολογισμός

Kcal / 100g 330

Έμμεσος υπολογισμός

Kcal / 100g 344

  Πρωτεΐνη

g /100g 34,4
  Υδατάνθρακες g /100g 0,4
  Λίπος, ολικό g /100g 22,8

Κορεσμένα

% σύσταση λίπους 50,0
Μονοακόρεστα cis % σύσταση λίπους 34,4
 Πολυακόρεστα cis % σύσταση λίπους 10,7
Trans % σύσταση λίπους 4,5
ω-3 % σύσταση λίπους 2,4
ω-6 % σύσταση λίπους 7,9
ω-6 / ω-3 3,30
Μονοακόρεστα / κορεσμένα 0,69
Πολυακόρεστα / κορεσμένα 0,21

  Νερό

g / 100g 42,0

  Διαιτητικές ίνες

g / 100g
Διαλυτές g / 100g
Αδιάλυτες g / 100g

  Τέφρα

g / 100g

  Χοληστερόλη

mg / 100g 122,9

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

  α- τοκοφερόλη

mg / 100g

ΜΕΤΑΛΛΑ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ

  Ασβέστιο, Ca

mg / 100g 147

  Κάλλιο, Κ

mg / 100g 266

  Μαγνήσιο, Mg

mg / 100g 59

  Νάτριο, Na

mg / 100g 99

  Σελήνιο, Se

μg / 100g 28,8

  Σίδηρος, Fe

mg / 100g 2,5

  Φώσφορος, P

mg / 100g 1261

  Χρώμιο, Cr

μg / 100g 107

ΜΗ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Πολυφαινόλες
(εκπεφρ. σε κατεχίνη)

mg / 100g

 

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη και ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου - διατροφολόγου με έδρα το διαιτολογικό μου γραφείο BalanceDiet, στα Νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βούλα. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Αισθητικής – Κοσμετολογίας των ΤΕΙ Αθήνας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ παράλληλα διδάσκω σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Στο site μου μπορείτε να βρείτε ελαφριές, νόστιμες συνταγές για δίαιτα, επιλέγοντας φαγητά που σας αρέσουν ή μπορείτε να λάβετε οδηγίες για online δίαιτα μέσω ίντερνετ, από απόσταση, με το κύρος και την εμπειρία που με διακρίνει ως επαγγελματία διαιτολόγο. Σας ευχαριστώ για την παραμονή σας στο site μου και θα είναι χαρά μου η επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετική με την υγιεινή σας διατροφή!