Λεμονάδα σπιτική
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- 150γρ. ζάχαρη καστανή
- 150ml νερό
- 600ml χυμό λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Στύβετε 600ml χυμό από λεμόνι
- Βράζετε στο βραστήρα ή στην κατσαρόλα 150ml νερό
- Στη συνέχεια ανακατεύετε τη ζάχαρη στο νερό που έχει βράσει μέχρι να διαλυθεί (δεν ανακατεύετε όταν είναι στη φωτιά)
- Ακολούθως προσθέστε στο μείγμα ζάχαρης-νερού το χυμό από το λεμόνι.
- Η λεμονάδα σας είναι έτοιμη
- Φυλάγεται σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο.
- Σερβίρεται ως εξής: Σε ένα ποτήρι προσθέστε περίπου 2 δάκτυλα από τη λεμονάδα και συμπληρώνετε με νερό ή με ανθρακούχο νερό.
- Μπορείτε να βάλετε μέσα στη λεμονάδα λίγο δυόσμο και μία φέτα από λεμόνι .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!