• e-mail
  • Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-20:00 & Σάββατο 11:00-17:00
Σαλάτα του σεφ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΦ

Μερίδες: 2
  • Μαρούλι   (όσο θέλετε)
  • 1 αγγουράκι μικρό κομμένο σε ροδέλες
  • Ντοματίνια
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά βραστά
  • 2 φέτες τυρί του τοστ ή 60γρ. τυρί light
  • 2 φέτες του τοστ γαλοπούλα βραστή ή  60γρ. βραστό κοτόπουλο
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • Aλάτι , πιπέρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Πλένουμε το μαρούλι και το κόβουμε με το χέρι.
  2. Πλένουμε και κόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά.
  3. Ρίχνουμε τα λαχανικά σε ένα βαθύ μπολ.
  4. Κόβουμε τα αυγά, το  τυρί και τη γαλοπούλα ή το κοτόπουλο  και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ
  5. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τη μαγιονέζα και τα ρίχνουμε και αυτά  στη σαλάτα.
  6. Τέλος αλατοπιπερώνουμε.
  7. Συνοδεύουμε τη σαλάτα μας με λίγο παξιμάδι ή ψωμί ολικής ή φρυγανιές.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη και ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου - διατροφολόγου με έδρα το διαιτολογικό μου γραφείο BalanceDiet, στα Νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βούλα. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Αισθητικής – Κοσμετολογίας των ΤΕΙ Αθήνας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ παράλληλα διδάσκω σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Στο site μου μπορείτε να βρείτε ελαφριές, νόστιμες συνταγές για δίαιτα, επιλέγοντας φαγητά που σας αρέσουν ή μπορείτε να λάβετε οδηγίες για online δίαιτα μέσω ίντερνετ, από απόσταση, με το κύρος και την εμπειρία που με διακρίνει ως επαγγελματία διαιτολόγο. Σας ευχαριστώ για την παραμονή σας στο site μου και θα είναι χαρά μου η επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετική με την υγιεινή σας διατροφή!