fbpx

Οι συνεδρίες

Διαιτολογικό Γραφείο Balancediet

Υπεύθυνη Διαιτολόγος Κρήνη Κωνσταντίνου | Οι συνεδρίες

διαιτολογικό γραφείοΗ πρώτη συνεδρία στο διαιτολογικό γραφείο

 

Στο πρώτο ραντεβού πραγματοποιείται λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού. Μέσα από αυτά λαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας υγείας σας.  Επίσης παίρνουμε πληροφορίες σχετικά με τις διατροφικές σας συνήθειες, τον τρόπο ζωής σας (ωράριο εργασίας, φυσική δραστηριότητα κλπ).  Επίσης ζητάμε πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις οι οποίες λαμβάνονται υπόψη στη σύσταση της διατροφής σας.

Στη συνέχεια πραγματοποιείται μέτρηση σωματικού σας βάρους καθώς και μέτρηση περιφέρειας μέσης, ισχύων και βραχίονα.  Ακολουθεί η εκτίμηση του  σωματικού λίπους, της  άλιπης μάζας και της περιεκτικότητας νερού στο σώμα σας.  Εκτιμάμε επίσης τον μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας (RMR) και τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Τέλος συντάσσουμε σε συνεργασία μαζί σας, το δικό σας πρόγραμμα διατροφής, το οποίο λαμβάνει υπόψη όλα όσα έχουν αναφερθεί προηγουμένως.

 

Οι επόμενες συνεδρίες

 

Το διατροφικό πρόγραμμα αλλάζει με κάθε επίσκεψη σας στο διαιτολογικό γραφείο μας, η οποία αρχικά  μπορεί είναι εβδομαδιαία ή κάθε δεύτερη βδομάδα (αυτό το καθορίζετε εσείς).

 

Το διαιτολόγιο

 

Το διαιτολόγιο περιλαμβάνει τρόφιμα από όλες τις διατροφικές ομάδες, ακολουθεί πιστά το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής καθώς και των τελευταίων επιστημονικών συστάσεων.

Δεν απαιτείται να μαγειρεύετε ξεχωριστά φαγητά για τον εαυτό σας.  Φροντίζουμε να προσαρμόζουμε το διατροφικό σας πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις  αλλά και της οικογενειακής σας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε!

Στόχος  μας είναι η σωστή απώλεια σωματικού βάρουςΜε τη φράση αυτή εννοούμε το σωστό ρυθμό απώλειας βάρους που κυμαίνεται από 0,5-1,0 κιλό / βδομάδα.  Επίσης εννοούμε την απώλεια σωματικού λίπους και όχι μυικής μάζας , σωματικών υγρών και γλυκογόνου.  Είναι γνωστό ότι η απώλεια μυικής μάζας οδηγεί σε μείωση του βασικού μεταβολισμού.  Επίσης οι αυστηρές – στερητικές δίαιτες, όταν ακολουθούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγούν σε προσαρμογή του οργανισμού με αποτέλεσμα να μην παρατηρείται απώλεια βάρους ακόμη και σε δίαιτες πολύ χαμηλών θερμίδων.

Στο κέντρο μας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία τόσο στη διατροφική σας εκπαίδευση όσο και στη ψυχολογική  σας υποστήριξη.  Στόχος μας είναι να καταφέρετε να  διατηρήσετε  το βάρος που θα χάσετε και να μάθετε να τρέφεστε σωστά.

Το διαιτολογικό γραφείο μας,  στα πλαίσια της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών του, έχει συνάψει συνεργασία με τον Ενδοκρινολόγο-Διαβητολόγο, Θανάση Ευαγγελόπουλο και την Ψυχολόγο, Εύη Βασιλείου Στόχος μας η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των θεμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή.  Τέτοια θέματα είναι η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης, νεφροπάθειες κλπ.

Τα ραντεβού με τους ειδικούς το κλείνετε εσείς  στις περιπτώσεις δεν παρακολουθείστε ήδη από κάποιον ειδικό και εφόσον βέβαια το επιθυμείτε.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Online Diet

Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα

Μένουμε σπίτι | Μένουμε ασφαλείς | Τρώμε σωστά | Μένουμε υγιείς.

onlie Diet

Το γραφείο μας προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και οργανώνει online συνεδρίες με τη χρήση της τεχνολογίας (Τηλέφωνο, Viber, Messenger, Zoom).

Παρόλα αυτά για όσους εξακολουθούν να επιθυμούν να μας επισκέπτονται από κοντά, αυτό είναι εφικτό. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι  λαμβάνουμε  όλα τα μέτρα προφύλαξης όπως απολύμανση και αερισμός του χώρου.  Επίσης φροντίζουμε να υπάρχει ΜΟΝΟ ένα άτομο στο χώρο πέραν φυσικά της διαιτολόγου.

Είμαστε μαζί αλλά από απόσταση για το καλό ΟΛΩΝ!

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 2108995614 ή στείλτε μας email.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Καλή δύναμη και καλή υγεία σ' εσάς και στις οικογένειες σας!