Διατροφική εκπαίδευση

Nutrition Coaching

Με τα εργαλεία του Life Coaching

Πάντα πίστευα  ότι η διατροφική εκπαίδευση ενός ατόμου που επισκέπτεται ένα διαιτολόγο είναι άκρως απαραίτητη.  Μέσα από αυτήν το άτομο αυξάνει τις πιθανότητες να μπορεί να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά τη διατροφή του και επομένως και το βάρος του.

Οι διατροφικές συνήθειες  όλων μας είναι  βαθιά καταγεγραμμένες μέσα μας καθώς έχουμε «εκπαιδευτεί» σ’  αυτές.  Σίγουρα συνήθειες χρόνων,  δεν είναι εφικτό να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορούν όμως να βελτιωθούν κατά πολύ και γιατί όχι να αλλάξουν ριζικά, στο χέρι μας είναι.

Η αλλαγή γίνεται με αργά και σταθερά βήματα, οι στόχοι είναι πάντα εφικτοί, έτσι  ώστε να μην υπάρχει απογοήτευση.  Το Life coaching μας δίνει εξαιρετικά εργαλεία που μέσα από την εφαρμογή τους, μπορείτε να θέσετε τους στόχους σας και στη συνέχεια να εργαστείτε μεθοδικά για να τους πετύχετε.

 

Μη θεωρείτε ότι εσείς δεν πρόκειται να τα καταφέρετε, επειδή απλά είχατε πολλές απογοητευτικές προσπάθειες στο παρελθόν,   δοκιμάστε ξανά!   Εάν κάποιος άλλος τα έχει καταφέρει γιατί όχι και εσείς.

Δώστε στον εαυτό σας, άλλη μία ευκαιρία.  Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, βήμα – βήμα και με μεθοδικότητα.

 

.

KRINI KONSTANTINOU DIAITOLOGOS

Σχόλια Πελατών

Εδώ θα δείτε μερικά από τα σχόλια που έχουν κάνει για μένα κάποιοι από τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.  Πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση των πραγμάτων.  Ειλικρινά χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω την ικανοποίηση και την χαρά όλων εσάς, όταν μέσα από τη συνεργασία μας πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!

Κρήνη Κωνσταντίνου

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;