• e-mail
  • Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-20:00 & Σάββατο 11:00-17:00
λιπαρά, υδατάνθρακες, γλουτένη
Categories Διατροφικά άρθρα

Οι τάσεις που επικρατούν στα τρόφιμα

Οι τάσεις που επικρατούν στα τρόφιμα

Ο σημερινός άνθρωπος φαίνεται να ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με ορισμούς όπως τρανς λιπαρά, υδατάνθρακες, γλουτένη.  Θυμηθείτε πότε τα συσκευασμένα τρόφιμα άρχισαν να συνοδεύονται με τους ισχυρισμούς “χωρίς λιπαρά“.  Διαβάστε περισσότερα Οι τάσεις που επικρατούν στα τρόφιμα

κοιλιοκάκη δυσανεξία στη γλουτένη
Categories Διατροφικά άρθρα, Παθήσεις και διατροφή

Κοιλιοκάκη – Δυσανοχή στη Γλουτένη

Κοιλιοκάκη

Η κοιλιοκάκη αποτελεί νόσο του πεπτικού συστήματος που προσβάλλει το λεπτό έντερο και επηρεάζει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.  Τα άτομα που πάσχουν από τη συγκεκριμένη νόσο παρουσιάζουν δυσανοχή στη γλουτένη, μία πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη.  Διαβάστε περισσότερα Κοιλιοκάκη – Δυσανοχή στη Γλουτένη