ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΓΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Μερίδες: 1
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ζεσταίνουμε το τηγάνι με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
- Κόβουμε τη ντομάτα σε φέτες ή απλώνουμε τις φέτες με το μαρούλι έτσι ώστε να φτιάξουμε μια μικρή φωλιά για τα αυγά.
- Καθώς τοποθετούμε τα αυγά, το ασπράδι τους αγκαλιάζει τα λαχανικά μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομματάκια.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκεπάζουμε το τηγάνι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο και αφήνουμε να σιγοψηθούν με τον ατμό από τη ντομάτα ή από το μαρούλι για 4 με 5 λεπτά. Μόλις το ασπράδι από τα αυγά ψηθεί το φαγητό μας είναι έτοιμο.
- Στην ουσία παρασκευάζουμε τηγανητά αυγά με ελάχιστο λάδι.
- Συνοδεύουμε με μια φέτα ψωμί και έχουμε ένα μικρό πλήρες γεύμα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!