• e-mail
  • Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-20:00 & Σάββατο 11:00-17:00
γιαούρτι παγωτό
Γιαούρτι παγωτό
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη (δοκιμάζουμε με ένα κουτάλι για να βεβαιωθούμε).
  2. Ρίχνουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή ή το βάζουμε κατευθείαν στην κατάψυξη και το βγάζουμε κάθε 30 λεπτά με μία ώρα.
  3. Αυτό το κάνουμε για 4-5 φορές, ανακατεύοντας δυνατά για να αφρατέψει.
  4. Και το γιαούρτι παγωτό είναι είναι έτοιμο.
  5. Μπορείτε να το φάτε σκέτο ή να το συνοδεύσετε με φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Το σπιτικό παγωτό αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη και ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου - διατροφολόγου με έδρα το διαιτολογικό μου γραφείο BalanceDiet, στα Νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βούλα. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Αισθητικής – Κοσμετολογίας των ΤΕΙ Αθήνας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ παράλληλα διδάσκω σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Στο site μου μπορείτε να βρείτε ελαφριές, νόστιμες συνταγές για δίαιτα, επιλέγοντας φαγητά που σας αρέσουν ή μπορείτε να λάβετε οδηγίες για online δίαιτα μέσω ίντερνετ, από απόσταση, με το κύρος και την εμπειρία που με διακρίνει ως επαγγελματία διαιτολόγο. Σας ευχαριστώ για την παραμονή σας στο site μου και θα είναι χαρά μου η επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετική με την υγιεινή σας διατροφή!