ΥΛΙΚΑ για τα Καραμελωμένα φρούτα με γιαούρτι
Μερίδες: 2-3
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 1 κούπα διάφορα φρέσκα φρούτα ψιλοκομμένα
- 10-15γρ. ξηρών καρπών (ωμοί κ χωρίς αλάτι)
- 1 ½ κ.σ σταφίδες
- 1 κ.γ φυτική μαργαρίνη ή βούτυρο ή ελαιόλαδο
- 1 κ.σ μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο ή το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και αμέσως ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς για να καβουρδιστούν λίγο, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Έπειτα από 1-2 λεπτά ρίχνουμε τις σταφίδες και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο.
- Έπειτα από 1 λεπτό σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε πρώτα το μέλι και στη συνέχεια τα ψιλοκομμένα φρούτα και κατεβάζουμε αμέσως το τηγάνι από τη φωτιά.
- Όπως είναι ζεστό το περιχύνουμε πάνω από το γιαούρτι που ήδη έχουμε τοποθετήσει σε ένα βαθύ μπολ ή 2 – 3 μικρότερα μπολ.
- Τα καραμελωμένα φρούτα με γιαούρτι είναι έτοιμα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δείτε επίσης