• e-mail
  • Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-20:00 & Σάββατο 11:00-17:00
Πατατοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

 Μερίδες: 1
  •  180γρ. πατάτα (μετρημένη βρασμένη)
  • 90γρ. άπαχο τυρί ή 2 αυγά
  • Λίγο άνηθο ή μαϊντανό ή ρίγανη
  •  Λίγη κάπαρη (προαιρετικά)
  • Λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι ή  ντομάτα ή 1 πιπεριά πράσινη ή και όλα μαζί
  • 1/2  κεσεδάκι γιαούρτι 2%
  • 1 κ.σ  ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

  1. Καθαρίζουμε την πατάτα και τη βράζουμε και στη συνέχεια πλένουμε καλά τα υπόλοιπα λαχανικά και τα κόβουμε.
  2. Παράλληλα βράζουμε και τα αυγά.
  3. Αφού βράσουμε τις πατάτες και τα αυγά  μπορούμε  να τα κόψουμε σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε σε ένα μπολ.
  4. Μέσα στο μπολ προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά.
  5. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι, την κάπαρη, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
  6. Η πατατοσαλάτα μας είναι έτοιμη.
  7. Συνοδεύουμε αυτήν την υπέροχη σαλάτα με λίγο παξιμάδι ή φρυγανιά ή ψωμί ή ρύζι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη και ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου - διατροφολόγου με έδρα το διαιτολογικό μου γραφείο BalanceDiet, στα Νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βούλα. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Αισθητικής – Κοσμετολογίας των ΤΕΙ Αθήνας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ παράλληλα διδάσκω σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Στο site μου μπορείτε να βρείτε ελαφριές, νόστιμες συνταγές για δίαιτα, επιλέγοντας φαγητά που σας αρέσουν ή μπορείτε να λάβετε οδηγίες για online δίαιτα μέσω ίντερνετ, από απόσταση, με το κύρος και την εμπειρία που με διακρίνει ως επαγγελματία διαιτολόγο. Σας ευχαριστώ για την παραμονή σας στο site μου και θα είναι χαρά μου η επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετική με την υγιεινή σας διατροφή!