• e-mail
  • Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-20:00 & Σάββατο 11:00-17:00
Γαύρος στο φούρνο
Γαύρο στο φούρνο
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Μερίδες 4

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας τα κεφάλια (αφήστε τον ψαρά σας, να το  κάνει για εσάς)
  2. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και την ντομάτα σε ένα μπολ.
  3. Βάζουμε το  γαύρο σε ένα ταψί και αφού ρίξουμε το αλάτι, το πιπέρι και  το λάδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το μείγμα που έχουν φτιάξει στο μπολ και ανακατεύουμε.
  4. Ψήνουμε στους  200ο C για περίπου τρία τέταρτα της ώρας.
  5. Σερβίρετε με πατάτες ή ψωμί ολικής και μπόλικη σαλάτα ή χόρτα ή ψητά λαχανικά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη και ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου - διατροφολόγου με έδρα το διαιτολογικό μου γραφείο BalanceDiet, στα Νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βούλα. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Αισθητικής – Κοσμετολογίας των ΤΕΙ Αθήνας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ παράλληλα διδάσκω σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Στο site μου μπορείτε να βρείτε ελαφριές, νόστιμες συνταγές για δίαιτα, επιλέγοντας φαγητά που σας αρέσουν ή μπορείτε να λάβετε οδηγίες για online δίαιτα μέσω ίντερνετ, από απόσταση, με το κύρος και την εμπειρία που με διακρίνει ως επαγγελματία διαιτολόγο. Σας ευχαριστώ για την παραμονή σας στο site μου και θα είναι χαρά μου η επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετική με την υγιεινή σας διατροφή!