- 3-4 φύλα μαρουλιού κομμένα
- 1 βραστό αυγό
- 60 γρ. τόνο σε νερό
- 90 γρ. πατάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 κούπα φασολάκια πράσινα βρασμένα
- 10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 10 γρ. φιλέτο αντζούγιας (προαιρετικά)
- 1 κ.σ. κάππαρη
- 5-6 ελιές, κομμένες φιλέτο
- 1/2 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 πιπεριά κόκκινη ψητές
- 2 κ.σ. βινεγκρέτ λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ μουστάρδα ντιζόν
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζουμε την πατάτα και τα φασολάκια και στη συνέχεια κόβουμε την πατάτα σε μικρότερα κομμάτια.
- Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι καθώς και όλα τα υπόλοιπα λαχανικά.
- Παράλληλα βράζουμε το αυγό.
- Στη συνέχεια παίρνουμε ένα μπολ και βάζουμε μέσα όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
- Για την βινιγκρέτ απλά ανακατεύουμε όλα τα υλικά και την προσθέτουμε στη σαλάτα.
- Η σαλάτα Νισουάζ είναι έτοιμη.
Καλή επιτυχία!